Over ons

Ontstaan uit jaren lange passie en liefhebberij voor mooie auto’s is 3CC of voluit CustomCarConsulting ontstaan. Met ons bedrijf willen wij ons onderscheiden van het gemiddelde autobedrijf en de klant helpen die op zoek is naar net dat beetje meer.

Dit begint bij onze mooie collectie auto’s die altijd technisch en cosmetisch in top staat zijn. Deze zal bestaan uit jonge premium auto’s van de gekende merken, hierbij pinnen we ons niet vast op een paar merken, maar alle merken zijn welkom. Verder zal er af en toe ook een leuke klassieker of youngtimer voorbij komen. U kunt ook bij ons terecht om de Performance van uw auto te upgraden, uw auto te laten detailen, het regelen van transport en invoeren van een auto uit het buitenland meer hierover op de specifieke pagina’s.

Kortom is 3CC dus uw One Stop Shop voor alles wat met leuke auto’s te maken heeft en daarbij hoort. We hopen u graag te leren kennen binnenkort en aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Kwaliteit

Performance

Snelle service

Eerlijke prijzen

Custom Car Consulting

By enthousiast, for enthousiast