Invoer & transport

Ziet u door de bomen het boos niet meer? Of misschien heeft u gewoon geen zin om er zelf aan te beginnen?

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een auto in te voeren en wij willen u hierbij graag helpen. Het invoeren van een wagen uit het buitenland kan interessant zijn omdat de prijzen in sommige gevallen scherper zijn of om misschien juist die ene uitvoering te vinden waar u naar opzoek bent.

Door onze ervaring en contacten kunnen wij u hierbij helpen met het onderhandelen bij uw aankoop tot het aan de deur afleveren van uw nieuw gekochte auto. In het geval van Nederlandse klanten kunnen wij ook vaak zorgen voor de meest scherpe BPM berekening bij invoer. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vragen over invoer & transport?

Maak nu een afspraak

Heeft u zelf een wagen in het buitenland gevonden en gekocht en heeft u transport nodig of moet uw eigen auto ergens naar getransporteerd worden?

Wij kunnen u hierbij helpen via onze vele contacten met verschillende transportbedrijven kunnen wij u verschillende opties aanbieden. Van transport op een vrachtwagen tot op een geslote trailer, wat u maar graag wilt. Wij regelen het.